صرافی در ترکیه

صرافی در ترکیه

صرافی در ترکیه

از جمله مشاغلی که با تاسیس ان می‌توان در ترکیه به درامد مطلوبی رسید، تاسیس صرافی در ترکیه است‌. البته صرافی به دلیل اینکه یک شغل مرتبط با سایر کشورها است، نیاز به قوانین و مجوزات خاصی دارد. در این مقاله درباره شروع تاسیس یک کسب و کار مثل صرافی در کشور ترکیه تا اخذ مجوز و مدارک و درامد این حرفه مطالبی را عنوان خواهیم کرد. بنابراین اگر شما یکی از افرادی هستید که شرایط کار در ترکیه را دارید و هنوز درمورد حرفه‌ایی که میخواهید انتخاب کنید مطمئن نیستید. تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.

شرایط تاسیس صرافی در ترکیه

تاسیس صرافی در ترکیه یکی از مواردی است که می‌تواند درامد بالایی را نصیب فرد کند. ایجاد این شغل در کشورهای خارجی مثل ترکیه ان هم بوسیله یک فرد خارجی تا حدودی مشکل است. برای راحت تر شدن مسیر تاسیس صرافی بهتر است ابتدا با قوانین این کشور اشنا شوید. کشور ترکیه به طور کل صرافان را به دو بخش تقسیم می‌کند:

  1. صرافان دسته اول تنها کاری که انجام می‌دهند این است که ارز نقدی را میفروشند یا می‌خرند. این افراد خرید و فروش‌های دیگری را در زمینه ارز انجام نمی‌دهند.
  2. نوع بعدی صرافی افرادی هستند که همزمان با انجام معاملات نقدی ارز، به خرید و فروش ارز دیجیتال نیز میپردازند. البته معاملات ارز دیجیتال نیز تابع قوانین خاصی است که حتی افراد بومی این کشور نیز باید از آن تبعیت کنند.

برای اینکه افراد بتوانند یک صرافی تاسیس کنند، ابتدا باید از لحاظ قانونی این موسسه را به شکل سهامی ثبت کنند. برای اینکه بتوان از این طریق صرافی ثبت کرد. ابتدا باید از کشور ترکیه مدارکی مبنی بر مجوز تاسیس دریافت کرد. اخذ این مجوز با محدودیت‌هایی روبرو است. فردی که قصد تاسیس صرافی در کشور ترکیه را دارد ابتدا باید تعیین کند که در کدام نوع صرافی فعالیت خواهد کرد. مورد اول یا دوم.

اگر تمامی مراحل ثبت و اخذ مجوز صرافی انجام شود، می‌توان در مدت زمان محدودی درامد خوبی از این راه کسب کرد. البته که رشد و پیشرفت در حرفه صرافی نیاز به تبلیغ گسترده و مهارت نشان‌دادن خود به دیگر کشورها و افراد بومی است. حرفه صرافی برای افرادی که قصد مهاجرت دارند حرفه مناسبی است. علاوه بر این یک کسب و کار کاملا مستقل است و فرد مشکلات کار با کارفرما را نیز متحمل نخواهد شد‌. بهتر است صرافی را در شهری از ترکیه تاسیس کنید که ورود و خروج افراد گردشگر و خارجی به ان شهر زیاد باشد.

مدارک لازم برای تاسیس صرافی در ترکیه

ثبت صرافی یا موسسه مالی برخلاف ثبت دیگر شرکت‌ها همراه با مسائلی است که ممکن است پستی و بلندی راه را بیشتر کنند. فرد معمولا می‌تواند برای دریافت مجوز مدارکی را اماده کند و به سازمان مربوطه که مجوز را صادر می‌کند ارسال کند. این مدارک شامل:

دو قطعه عکس پرسنلی
مشخص کردن میزان سهام هر شریک
اسامی مد نظر برای موسسه
معین کردن مدیر موسسه
اصل پاسپورت هر شریک

مجوزهای لازم برای تاسیس صرافی در ترکیه

جهت ثبت و تاسیس یک موسسه مالی یا صرافی ابتدا باید مراحل ثبت شرکت در ترکیه طی شود‌. چنین امری نیازمند دریافت مجوز از ادارات و سازمان‌های لازم است. البته این مرحله از کار کمی پیچیده است اما با روشن کردن مسیر و بیان تک تک مراحل می‌توان به ترتیب مجوزات لازم را برای این کار کسب کرد و صرافی را تاسیس کرد. مراحل که فرد برای ثبت موسسه باید انجام دهد به صورت زیر است:

  1. ابتدا هر شریک را مشخص کرده و سپس مدارک ترجمه شده مربوط به این شریکان را به اداره ثبت‌احوال ترکیه ارسال کنید.
  2. نوع موسسه را تعیین کنید و اساس نامه آن را به شکل ترجمه شده تدوین و اماده کنید.
  3. باید بر اساس قانون مهم ترکیه مبنی بر استخدام یک حسابدار جهت پیگیری امور اداری و مالی، دنبال یک فرد مناسب برای انجام دادن این حرفه باشید.
  4. مدارک مربوط به ثبت موسسه مثل فرم‌هایی برای وارد کردن اطلاعات را کامل و ارسال کنید.
  5. به اداره مالیات ترکیه مراجعه کرده و برای هر شریک یا سهامدار کد مالیاتی دریافت کنید.
  6. به اداره اتاق بازرگانی مراجعه کنید و مدارک و فرم‌هایی که این اداره جهت ثبت موسسه در اختیار شما قرار می‌دهد را پر کنید.
  7. کارت بازرگانی را از همین اداره دریافت کنید.
  8. مدیر موسسه به دفتر ثبت اسناد مراجعه کرده و مدارک لازم را مهر و امضا کند.
  9. اساسنامه را برای اداره ثبت اسناد بفرستید و منتظر تایید شدن بمانید.
  10. برای موسسه یک حساب مستقل ایجاد کنید تا دریافت و پرداخت ازین پس از این حساب انجام گیرد ۱۱_ بخشی از سرمایه اولیه را به حساب افتتاح کرده واریز کنید.
  11. تعیین کد اقتصادی

    قوانین تاسیس صرافی در ترکیه

    طبق قانون کشور ترکیه مجموعه ماده و تبصره‌هایی برای تاسیس صرافی در ترکیه وجود دارد که برخی از انها را بیان می‌کنیم.

    1. صرافی های نوع ب می توانند به خرید و فروش مسکوکات طلا و نقره نیز اشتغال ورزند.
    2. تاسیس صرافی توسط بانک ها و موسسات اعتباری در قالب شرکت سهامی خاص امکان پذیر است.
    3. هزینه مجوز صادره برای متقاضیان صرافی گروه آ TL 200.000و برای گروه ب TL 500.000است.
    4. بانک مرکزی می تواند هر زمان که صلاح بداند و با اعلام قبلی سه ماه ه نسبت به تغییر و اعلام “حداقل سرمایه” موضوع این ماده اقدام نماید.
    5. متقاضیان تاسیس صرافی می بایست به همراه تقاضای خود مدارک و اطلاعات ذیل را به بانک مرکزی ارائه نمایند.

    متقاضیان تاسیس صرافی در ترکیه لازم است دارای شرایط ذیل باشند:

    • تابعیت کشور دولت ترکیه
    •  تاسیس شرکت و گرفتن مجوز کار(خارجیان)

    مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره صرافی های نوع ب لازم است از شرایط ذیل برخوردار باشند:

    • دارا بودن حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی مرتبط
    • داشتن حداقل پنچ سال تجربه کاری در امور ارزی، مالی و اقتصاد.
    • بانک مرکزی پس از بررسی کلیه مدارک متقاضیان و در صورت تایید مدارک و صلاح دید، نسبت به
    • صدور مجوز “تاسیس” به منظور ثبت صرافی در اداره ثبت اقدام می نماید.

    هزینه تاسیس صرافی در ترکیه

    هزینه تاسیس صرافی در ترکیه شامل اخذ مجوز و دریافت تاییدیه موسسه و ثبت و… می‌شود. بطور کل افرادی که قصد ثبت موسسه مالی نوع اول را دارند باید ۵۰۰ لیر و افرادی که نوع دوم را ثبت می‌کنند باید ۱ میلیون لیر بپردازند.

    بازار کار صرافی در ترکیه

    ترکیه یکی از کشورهایی است که معمولا در زمینه تجارت و خرید و فروش ارز و بازرگانی سابقه زیادی دارد و افراد زیادی را هم برای انجام اینکار استخدام می‌کند. با توجه به اینکه ترکیه یک کشور اوراسیایی است و تجارت خیلی برای ان مهم است، به همین دلیل بازار کار صرافی نیز مطلوب خواهد بود.

    درامد تاسیس صرافی در ترکیه

    با توجه به اینکه کسب و کار مربوط به صرافی گسترده است و همچنین به اعتبار و تبلیغات و شهرت ان موسسه بستگی دارد، به همین دلیل نمیتوان مقدار دقیق درامد این حرفه را تخمین زد. اما بطور کل این حرفه درامد بسیار بالایی را با خود به همراه خواهد داشت و پر سود خواهد بود.

    وکیل برای تاسیس صرافی در ترکیه

    بدلیل اینکه فرایند ثبت شرکت با فرایندهای قانونی سختی همراه است و دریافت مجوز و مدارک ثبت مشکل است. انجام تمامی مراحل اداری اینکار توسط یک فرد که علم حقوقی کافی ندارد با احتمال کمی همراه است. لذا باید فرد با همکاری یک وکیل مناسب اینکار را انجام دهد.

    مشاوره خرید ملک دراستانبول رایگان

    لطفا  مارا در آپارات  ، اینستاگرام ، یوتوب ، فیس بوک ، دنبال نمایید.

    تماس در واتساپ: ۹۰۵۳۷۲۳۸۳۶۶۳+

    تماس مستقیم:    ۹۰۵۵۲۸۵۴۵۱۲۰+

    ۹۰۵۳۱۸۲۶۰۰۸۳+

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
()
x